DecKom Consulting gør det let for din virksomhed at vælge det bedst mulige interimforløb. Vi sikrer en hurtig, effektiv og troværdig formidling af erfarne og kompetente økonomiledere.

DecKom Consultings netværk udbygges løbende, og vores serviceudbud øges til stadighed, så det matcher kundernes behov.


Change Management

NÅR EN virksomhed ER I forandrING


EKSTRA LEDELSESKRAFT VED STØRRE PROJEKTER

Organisationer er gearet til at klare de daglige driftsopgaver. Men store nye projekter, omstruktureringer, omlægning af systemer og strategiske satsninger vil ofte være en stor udfordring og belastning. Ekstraopgaverne kan være det som vælter læsset i en travl organisation. I forbindelse med omstruktureringer, fusioner, turn-around og andre organisationsændringer vil der ofte være behov for flere ressourcer til at styre processerne effektivt og målrettet.

DecKom Consulting og et bredt netværk af konsulenter er gået sammen i konsulentvirksomheden TN Change. Virksomheder i forandring har brug for sparring og projektledelse, og TN Changes konsulenter kan via deres store erfaring og gode netværk give organisationen den fornødne luft til både at håndtere de daglige opgaver og til at løse de midlertidige projekter. 

Se mere på TN Changes hjemmeside: www.tnchange.com.

 


SPARRING TIL VIRKSOMHEDSEJER, CEO OG CFO

Skal der sættes nye skibe i søen eller er der brug for input til at se opgaverne på en ny måde, kan du som virksomhedsejer, CEO eller CFO trække på DecKom Consultings netværk. Det har sikkert været prøvet før.